Kasvojen puhdistusmaito

Kasvojen puhdistusmaito

Normaalihinta €18,00
/
Mukana veroja. Postituskulut Laskettu kassalla.

Tarvitsetko hyvän öljypohjaisen makeoverin, mutta pehmeän, herkälle ja ongelmille?

Tämä lempeä puhdistusmaito Eliminoi varovasti, mutta tehokkaasti tali, lika ja meikki, tuoretta ja miellyttävää ihoa varten.


Kerma -edut
  • Vain 10 ainesosaa kuuluu puhdistavan maidon koostumukseen.

  • Formuloitu ilman lisättyä hajuvettä ja alkoholia.

  • Formuloitu ihon vastaisella suojelujärjestelmällä.

  • Formuloitu lempeällä ja ei -ionisella emulgointiaineella, joka toimii myös erittäin pehmeänä pinta -aktiivisena aineena (ei -ioniset pinta -aktiiviset aineet ovat kaikista pinta -aktiivisista aineista makeimpia).

  • Maito sisältää rypsäöljyä, joka on erinomainen monipuolinen öljy useimmille ihotyypeille, glyseriini, joka on laajalti käytetty ja hyvin siedetty kosteusvoide, joka auttaa myös puhdistamaan ihoa, ja sokeriksylitoli, joka taistelee varovasti bakteerikalvoa iholla.

  • Maidon pH on noin 5,5 (terveen ihon pH on hiukan hapan, välillä 4,8 - 5,5).
Käyttövinkit

Levitä runsaasti puuvillaa ja pyyhi kuivapinta (käyttämättä vettä) puuvillaa tai hierontaa suoraan kuivalla iholla puhtailla sormilla.
Huuhtele kasvot vedellä. Käytä syväpuhdistusta kostealla wc -hansikkaalla.

Purkautuneet ainesosat

Vesi-
Vesi. Puhdistusmaitomme pääajoneuvo.

Rypäleöljy
Epäsäätö- ja ihonhoitoaine. Colable -öljyä käytetään yleisesti kosmetiikassa, ja iho sietää sitä hyvin. Se on hiukan rikkaampi öljyhapossa (noin 60 %), linoleic- ja alfa-linoleenihapoissa, jotka edustavat hiukan yli 30 %, mikä tekee siitä hyvän monipuolisen öljyn suurimmalle osalle iholle, mutta etenkin ihonkuivaajalle ja ekseemalle.

GLYSERIINI
Kosteuttaja ja ihon suojaava. Teknisesti sokerialkoholi, glyseriini on yksi vanhimmista, yleisimmistä ja monipuolisimmista kosmetiikassa käytetyistä humalista. Se hydratoi ja suojaa ihoa, kiihdyttää ihon esteen palauttamista ja sillä on muun muassa antimikrobisia ominaisuuksia.

Discatrate/polyglyceryle-3 steate
Emulgointiaine ja pinta -aktiivinen aine. Emulgoija, yksinkertaisesti sanottuna, mahdollistaa veden ja öljyn sekoittamisen emulsion muodostamiseksi. Tämä tuote on pehmeä iholle, ei -ionille, joka perustuu glyseriiniin, steariinihappoon ja sitruunahapoihin, ja se on valmistettu rapesoitujen öljyistä ja RSPO -sertifioidusta kämmenestä.

Natriumlevulinat
Ihonhoitoaine ja säilöntäaine. Natriumlevulinat on levuliinihapon natriumsuola, orgaaninen happo, joka tässä tapauksessa on johdettu sokeriruo'osta. Natrium -anisaatti- ja vihannesglyseriinillä se muodostaa tähän puhdistavaan maidoon käytetyn suojelujärjestelmän. Sopivassa pH: ssa suolat muuttuvat hapoksi, ja siinä se: tuote säilyy.

Setyylialkoholi
Paksuntaa ja emulsion stabilointia. RSPO -sertifioidusta palmuöljystä valmistettu rasva alkoholi. Huomaa, että kuten sokerialkoholit, esimerkiksi glyseriini tai ksylitoli, rasva alkoholit eivät ole identtisiä denaturoidun alkoholin kanssa (etanoli); Sokerialkoholeilla ja rasvaisilla alkoholeilla on molemmat nesteytys- ja pakkausominaisuudet, kun taas vääristyneellä alkoholilla on täysin erilainen toiminta ihonhoitotuotteissa (ja ne voivat kuivua iholle).

Natriumanisi
Antimikrobinen, aromaattinen ja konservatiivinen aine. Star Anisista johdettu orgaanisen hapon suolaliuosmuoto. Toinen puoli suojelujärjestelmäämme.

Ksylitoli
Kosteuttajan ja ihonhoitoaine. Ksylitoli on sokerialkoholi, joka hydratoi ja tielee ihoa, samalla kun antibakteeriset ominaisuudet. Mielenkiintoinen tutkimus viittaa siihen, että ksylitolilla on kyky estää bakteerien biofilmiä iholla, mikä voi olla syynä moniin ihoongelmiin. Se, jota käytämme, on valmistettu Euroopan lehtipuun Suomessa.

Ksantaanikumi
Geelitys, sakeuttaminen ja emulsiotabilisaattori. Luonnollinen paksuuntuminen ja jota käytetään yleisesti kosmetiikassa, ksantaani -kumi on polysakkaridi, joka on tuotettu sokereista käymisellä. Hauska tosiasia: Se ottaa nimensä käymisprosessissa käytetyiltä bakteerilajeilta, Xanthomonas campestris.

SITRUUNAHAPPO
Puskuriaine. Sitruunahappo on puskuriaine, toisin sanoen agentti, joka säätää pH: ta, jota käytetään yleisesti kosmetiikassa. Se saadaan bakteerien käymisellä ja ohittaa tuotteen pH: n happealueella. Siten se lähestyy ihon luonnollista pH: ta, joka voi vaihdella 4 - 7, mutta joka on yleensä välillä 5–6, viimeaikaiset tutkimukset osoittavat kuitenkin, että se on alle 5.

 

Metropolitan France -2 -3 päivää

  • KOTI toimitus: 5,90 €
  • Toimitus viestipisteessä: 4.50 €
  • Seurannan numero ja ilmoitukset sähköpostitse.

📦 Toimittaa relepiste Itään vapaa niistä 59 € Osta
🚚 Toimitus jhk asunto Itään vapaa niistä 79 € Osta

Kaikki tilaukset, jotka tehdään ennen keskipäivää, lähetetään samana päivänä (lukuun ottamatta viikonloppuja ja lomaa)

 

Eurooppa - 3–6 päivää

  • Kotitoimitus: 9,90 €
  • Ilmainen toimitus 100 euron ostosta.

Äskettäin nähty