Quels sont les bienfaits du thym ?

Hva er fordelene med timian?

Mye mer enn en enkel kulinarisk smak, er timian en ekte sveitsisk kniv så snart vår kroppslige balanse er forstyrret. Oppdager vi dette sammen? 👀


 1⃣ Det virker på mange sykdommer i ENT og luftveisfære


Timian lar deg behandle forskjellige forhold, den har andre andre-anti-inflammatoriske og forventningsmessige egenskaper, noe som gjør det til en alliert valg når du lider av en luftveispatologi! 🌪



2⃣ det er en anti-aldring alliert av valget


Timian er veldig antioksidant! Den kjemper mot frie radikaler og er en del av forebygging av visse kreftformer, og visse aldersrelaterte patologier.

På grunn av dens jernkonsentrasjon er det også en veldig god kilde til vitamin K, blodkoagulasjonshodet og helsen til beinvevet. Vær imidlertid forsiktig hvis du er under antikoagulantbehandling!


3⃣ han handler mot fordøyelsesforstyrrelser


Hvis du har laget et altfor sjenerøst måltid, er timian en utmerket fordøyelses alliert. Den anti-ballonerende virkningen fjerner gjæring og de facto-gasser, tarmsmerter. En infusjon av timian vil stimulere galleblæren og fjerne leveren. 


4⃣ Han har helbredende og antiseptiske egenskaper

Tymol inneholdt i timian er et kraftig anti-infeksjonsmolekyl. En timian -basert løsning gjør det mulig å desinfisere et lite ikke -superinfisert sår og fremme helbredelse samtidig.


🍵 Hvordan konsumere det? 🍵


Du kan konsumere timian:

- 🍵 Infusjon

- 🌪 Innånding

- 🍶 I en sug / sirup

- 🍯 I form av honning

- 🥤 i essensiell olje (pass på doser!)

- 🌱 Som et krydder

- 💆‍♀️ i kosmetikk


Og du, hvordan foretrekker du timian? Vi gjør det vi foretrekker er "Pust" kjære Fra Beelab!

 


Legg igjen en kommentar

Vær oppmerksom på at kommentarene må godkjennes før de vises