Augmenter naturellement sa libido pour la Saint-Valentin

Øk hans libido naturlig for Valentinsdag

Libido ved halv mast når Valentinsdag nærmer seg?

Det er på tide å glemme den blå pillen og gå videre til mye sunnere og naturlige alternativer. For å øke hans ønske og hans prestasjoner takket være noen få planter, er det helt mulig. 🔥

De beste plantene for å øke din libido og seksuelle ytelse

1. Bandered Wood (Muira Puama)

Opprinnelig fra Amazon, og bandasjerte en plante som er anerkjent for fordelene med libido og sex vitalitet. Ved å promotere en sunn blodsirkulasjon, kan han bidra til fastere ereksjoner og a Beste utholdenhet. De forfriskende og energigivende egenskapene til denne planten kan også redusere tretthet, og dermed forbedre fysisk og emosjonell forbindelse.

👉 Forbudt tre anbefales også for kvinnelig libido! 

2. Ingefær

Kjent for sin Afrodisiakum egenskaper, ingefær fremmer blodsirkulasjon, noe som kan føre til en økning i blodstrømmen til intime områder, Forbedring så der følsomhet og glede. I tillegg er ingefær også kjent for sine energi og revitaliserende egenskaper, og bidrar til å bekjempe tretthet og øke seksuell lyst.

3. Rød ginseng, forsterker

Anerkjent for sin adaptogene egenskaper, Rød ginseng kan hjelpe runderstreke, og dermed fremme en sinnstilstand som bidrar til intimitet. I tillegg er dette kraftige gresset kjent for å forbedre blodsirkulasjonen, og bidrar til erektile funksjoner og økte sensasjoner. De aktive komponentene i rød ginseng er også assosiert med en økning i energi, noe som kan stimulere seksuell lyst og utholdenhet.

4. Tribulus, Raviiver

Kjent for hans Stimulerende egenskaper, tribulus er ofte vant til Støtt seksuell helse Og Forbedre erektilfunksjonen hos menn og kvinner. Det antas at denne planten virker i Økende testosteronnivå, nøkkelhormonet forbundet med seksuell lyst. Ved å fremme en sunn hormonell balanse, kan tribulus bidra til en mer robust libido og forbedret seksuell ytelse.

👉 Komplement "libido" botana

Gratis din sensualitet og gjenoppdage a oppfylle intimitet, alt på en naturlig og revitaliserende måte takket være libido -tilskuddet. 

Består av fire planter kjent for deres forfriskende egenskaper, Botana "libido" mattilskudd var spesielt designet for å støtte deg best i din libido -søken.


Legg igjen en kommentar

Vær oppmerksom på at kommentarene må godkjennes før de vises