Atténuer les allergies saisonnières par l'alimentation

Reduser sesongmessige allergier gjennom mat

🤧 Coast, groove, vi gråter, hvis for deg for pollen rim med mareritt, er dette innlegget noe for deg! 

I tillegg til de uendelige rådene (vask nesen på phy -serumet, ventiler rommet ditt om morgenen, vask håret for å eliminere pollens ...), Hvordan redusere den allergiske responsen gjennom mat? 


🤔au gjør, hva er en allergi?

Vi snakker om allergi når kroppen din setter opp Forsvarsmekanismer for å motvirke noe han identifiserer som farlig når dette stoffet kommer i kontakt med kroppen av Svelging, innånding eller hudkontakt.


 ✅ Hvilken mat bruker i tilfelle allergi?


🍎 eple

Rik på quercetin, en flavonoid med naturlige anti-histaminegenskaper. Idealet er å spise en per dag, rå eller tilberedt!


🍃Grønn te

Grønn te inneholder katekiner, anti-allergiske polyfenoler! Ideell på lang sikt for å motvirke effekten av allergier. Og i tillegg er det veldig antioksidant, så veldig betennelsesdempende!


🍵Gurkemeie og ingefær

Hovedmolekylet av gurkemeie, curcumin, er en kraftig antioksidant og betennelsesdempende. Når det gjelder ingefær, er det også en kraftig betennelsesdempende som styrker immunforsvaret. 


💡 Vitamin C

Det hjelper med å kjempe mot allergier ved å støtte immunforsvaret, en god grunn til å fylle bensin! (Kiwis, brokkoli, solbær ...)

 

Og for å gå lenger kan du også bruke Gemmotherapy !

Vi anbefaler dette Organisk kompleks "Spring" Basert på solbærknopper, bjørk og bøk som vil lindre disse midlertidige skuffelsene. 🌿

 


❌ Hvilke matvarer du må unngå i tilfelle sesongmessig allergi?


Kaffe

Koffein som utløser produksjon av histamin, øker følelsen av betennelse og svekker tarmslimhinnen, noe som reduserer immuniteten. For å unngå, derfor!

🍸Alkohol

Den blandes ikke godt med allergier, fordi det fremmer utvidelsen av blodkar (hei snuser!)

🧀Meieriprodukter

De forverrer den allergiske responsen fordi de øker produksjonen av slim.

🌶️Krydder

Krydder rik på capsaicin (sterk, søt, cayenne, paprika ...) skal unngås for ikke å forverre symptomene på allergi, fordi effekten på kroppen er like.


Idealet gjenstår å ha en Antiinflammatorisk mat Og ta kontakt med en allergiker for å utarbeide en liste over familier med planter/matvarer for å unngå avhengig av allergiene dine!

 


Legg igjen en kommentar

Vær oppmerksom på at kommentarene må godkjennes før de vises